Etika – ključ budućnosti medija i izazovi na tom putu

Dragi studenti, kolege,
Institut za medije Crne Gore vas poziva na druženje sa iskusnim crnogorskim novinarima koji bi sa vama razgovarali na temu “Etika – ključ budućnosti medija i izazovi na tom putu”.
Digitalno doba je promijenilo pravila novinarstva koje je pred brojnim izazovima. Da li novinarstvo nestaje i koji mu to izazovi prijete, te kakvi mediji imaju perspektivu? Na ove dileme sa vama će razgovarati:
Dugogodišnji novinar i instruktor novinarstva Dragoljub Vuković
Glavni i odgovorni urednik Centra za istraživačko novinarstvo Crne Gore (CIN CG), jedan od osnivača dnevnog lista i televizije “Vijesti” Slavoljub Šćekić.
Vrijeme: Ponedjeljak 12. novembar u 18 sati 
Mjesto: Fakultet političkih nauka (FPN)

Predavanje je dio projekta »Respekt - Za podizanje etičkih standarda u medijima i povjerenja građana u etičke medije«, kojim Institut za medije, zajedno sa Mirovnim Institutom iz Ljubljane i Mrežom za etičko novinarstvo iz Londona promoviše Kodeks novinara/ki Crne Gore.

Predavanje je prilika i da vas upoznamo sa mogućnostima ovog projekta, čiji i vi dio možete da budete. Kroz saradnju sa iskusnim profesionalcima iz zemlje i okruženja pozivamo vas da nam se priključite u promociji Kodeksa.
Institut za medije vam je na raspolaganju za sve dodatne informacije putem telefona:
020 202 175; 068 787 246; 067 266 279